Jobstudent - alle regio's

in Antwerpen

Dentius is een internationaal netwerk van meer dan 100 multidisciplinaire tandheelkundige praktijken in vier landen, met een focus op kwaliteit, preventie, innovatie en service. Een gezonde mond is belangrijk voor de algemene gezondheid en integrale kwaliteit van leven. Daarom richt elk van onze praktijken zich op preventie, persoonlijke begeleiding en transparante communicatie om zo onze patiënten te helpen de beste keuzes te maken.

De visie waaruit we vertrekken is steeds tweeledig. Enerzijds zijn we ervan overtuigd dat elke patiënt recht heeft op kwalitatieve tandzorg en geloven we erin dat het mogelijk is om de eigen tanden te kunnen behouden gedurende een heel mensenleven.

Anderzijds streven we met onze praktijken naar een langdurig partnership, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, waarbij elk tandheelkundig team zelfstandig klinische beslissingen kan nemen. Bovendien bieden we elke tandarts en medewerker de ruimte en middelen om zijn eigen doelen en ambities te verwezenlijken.

https://dentius.be/nl/pro

Jobstudent - tandartsassistent(e)

Studeer jij (bijvoorbeeld) tandheelkunde of mondzorg en wil je in je vrije tijd een centje bijverdienen én tegelijkertijd nog meer kennis en ervaring op doen binnen jouw vakgebied?

In vele van onze 64 praktijken verspreid over het land zijn we op zoek naar jobstudenten, met een passie voor zorg, om te assisteren bij onze tandartsen.

Ook wanneer je geen tandheelkunde of mondzorg studeert kom je in aanmerking! Een sterke affiniteit met de zorg is echter wel een vereiste.

Een functie als tandartsassistent(e) bij Dentius ziet er als volgt uit...

Als tandartsassistent(e) ben je onmisbaar in de praktijk en zorg je ervoor dat de tandartsen ontzorgd worden. Onze assistenten zijn omloopassistenten, dit betekent concreet dat het takenpakket allesomvattend is.

Op vraag van de tandarts assisteer je aan de stoel bij bepaalde behandelingen waarbij je steeds één stap vooruit denkt. Dankzij het tijdig aangeven van de nodige instrumenten kan de tandarts efficiënter werken en wordt de stoeltijd van de patiënten ingekort.

Na elke behandeling sta je in voor het steriliseren van de gebruikte instrumenten en het reinigen en ontsmetten van de behandelkamer, zodanig dat deze weer volledig in orde is voor het ontvangen van de volgende patiënt.

Uiteraard kom je voortdurend in contact met patiënten waarbij je dankzij een warm onthaal er steeds voor zorgt dat ze zich op hun gemak voelen.

Verder bewaak je de voorraad aan materialen, beheer je de agenda’s van de tandartsen en ondersteun je op administratief vlak.

Wat er van jou verwacht wordt als tandartsassistent(e)...?

Alles draait binnen ons tandartspraktijk om de patiënten en je hebt bijgevolg een communicatieve en positieve persoonlijkheid. Regelmatig zijn er patiënten die bang zijn voor een bezoek aan de tandarts of een bepaalde behandeling en dankzij de nodige aandacht stel je deze personen op hun gemak.

Je bent een échte team player die graag samenwerkt met de andere assistenten, de tandartsen en de mondhygiënisten. Je rapporteert aan de praktijk coördinator.

Wat jij van Dentius mag verwachten...

Een uiterst aangename en volledig uitgeruste werkomgeving onder de vleugels van de groeiende Dentius groepering. Deel uitmaken van een dynamisch team waarin je volledig wordt meegenomen in het dagelijks reilen en zeilen van de praktijk. Eens kan om je te ontplooien en werkervaring op te doen, al dan niet binnen jouw vakgebied.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier